Interview Ronald van Lankveld

"Het maakt het rijden in een eigen auto heel toegankelijk"

Autoverhuur Zuid introduceert flexibel AutoAbonnement in Den Bosch

Een auto op de oprit, maar geen hoge aanschafkosten of langdurend contract. Dat biedt het nieuwe AutoAbonnement van Autoverhuur Zuid. Hoog tijd om Ronald van Lankveld, General Manager van Autoverhuur Zuid, te vragen hoe dat precies zit met dit opvallende abonnement.

Een AutoAbonnement. Wat is het eigenlijk?
“Simpel gezegd, een abonnement om gebruik te maken van een auto”, begint Van Lankveld. “Met het AutoAbonnement beschik je over een jong gebruikte Toyota AYGO. Je betaalt een vast bedrag per maand en verder betaal je naar verbruik per kilometer. Je kunt het vergelijken met andere abonnementen, voor bijvoorbeeld de bibliotheek of de sportschool. Het is echter een stuk flexibeler dan bijvoorbeeld een telefoonabonnement. Je kunt er namelijk vanaf het begin elke maand weer vanaf.”

Voor wie is het bedoeld?
“Voor iedereen die behoefte heeft aan een auto, maar daar flexibel mee om wilt gaan. Ga je met het OV naar je werk, maar zou je liever over een auto beschikken? Dan kan het AutoAbonnement uitkomst bieden. Maar ook voor ZZP’ers, flexwerkers en gezinnen die een extra auto zoeken, is het AutoAbonnement een voordelige uitkomst.”

Wat zijn de voordelen?
Van Lankveld: “Het AutoAbonnement van Autoverhuur Zuid maakt het rijden in een eigen auto heel toegankelijk. Je hebt geen hoge aanschafkosten zoals bij het kopen van een auto en sluit ook geen leasecontract voor meerdere jaren af. Bovendien is het heel overzichtelijk: je betaalt 99 euro per maand en 19 cent per kilometer, inclusief alles, behalve de brandstof en natuurlijk bekeuringen.”

Alles-in-1 dus?
“Ja, zowel de wegenbelasting als verzekering en onderhoud zijn bij het abonnement inbegrepen. Je hoeft alleen zelf nog te tanken.”

Dat klinkt uniek! Hoe sluiten we het af?

“Voor alle voordelen en om het abonnement af te sluiten, klik je hier!”

Ons team staat voor je klaar!

Zullen we anders even bellen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073 - 3030333 of we bellen je graag terug.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren